Espigues    

Poden ser de diferents  tipus: fresca (verda) o seca.

  • Verda:  van en feixos d'espigues i n'hi acostumen a haver-n'hi en un feix unes 350 unitats aproximadament. Pot ser que n'hi hagi menys; no les comptem van a pes.
  •  Seca: venen en paquets de 100 unitats (aproximadament ),doncs va a pes), i ésla que nosaltres et proporcionarem. 

També podràs trobar espiga verda, amb feixos de 50, que ja venen netes. Però costen 3/4 vegades més que la verda.

                           Per a qualsevol dubte contacta'ns i t'assessorarem personalment:               

 


    

Embolcalls

L'embolcall pot ser una bossa de cel·lofan amb senyera , que és la que us proporcionarem.

Tipus de bosses/ Embalatges :

  • bossa cel·lofan transparent amb senyera 
  • bossa cel·lofan platejada amb senyera 
  • Embolcall reciclable de diferents colors Veraprimavera a 1,50€/ Gerro 2,50€ 
Les bosses poden ser de diferents formes: rectangulars o còniques.

A l'hora poden ser de diferents mides, en funció del tipus de rosa que agafeu. Us aconsellem que la rosa sigui sempre una mica mes gran que la bossa (+/- 5cm).

Hi ha qui prefereix embolicar la rosa, amb paper o directament donar-la sense embolcall amb una cinta lligada.

 
   

Cinta catalana

Us podem proporcionar, cinta catalana, es a dir, un rollo de cinta per a afegir a la rosa. Tanmateix si escolliu una bossa amb senyera, és quelcom que us estalvieu.

Si vols més informació contacta'ns al +34 660567340 o per correu a: info@rosespersantjordi.cat

 
   

Fil per lligar la flor

Us proporcionem un fil (filferro),amb unitats de 5/15/25m per a embolicar la rosa amb la bossa i l'espiga, de manera que tot quedi ben lligat.

Per a que us en feu una idea, és el filferro que be amb la bossa de pa de sandwich, per lligar-ho. També hi ha qui hi posa un tros de cinta adhesiva, però és més bonic amb un filferro.
   

Altres tipus d'embolcalls

També podeu optar per ficar-ho dintre d'una capsa de diferents mides. Tanmateix es una opció que encareix bastant la flor.

Pot ser una capsa amb base humida i una tapa amb forat per mantenir la flor ventilada.

O només una capsa allargada.

 

   

Complements per a la Diada de
Sant Jordi


La Senyera, indispensable per a guarnir la taula a on posareu les flors. Es pot comprar a qualsevol merceria, o bé nosaltres us la podem proporcionar (es ven per metres 3m/5m/10m)

Et faran falta cubells per a posar les flors amb aigua. Si vols també te'n podem proporcionar o bé a qualsevol tenda de tot a 0,60€ en trobaràs. I un difusor per ruixar la rosa abans de donar-la al client.

Taula, cavallets... En cas de necessitar-ho adreçat a la ferreteria més propera o pots optar per llogar-ho. O la típica taula de càmping que és fàcilment plegable.

Alguns consells pràctics:
Para-sol: molt important per a protegir les flors del sol. La rosa vol molta llum, però han d'estar en un lloc fresc i ventilat. Com més sol tinguin, abans s'obriran i es pansiran si no les tens amb un cubell amb aigua, com a mínim mig cubell.

Sobretot no tiris aigua als pètals, doncs al assecar-se l'aigua, embruteix la flor, i a l'hora desmereix la bossa amb la que esta envasada.

Les roses amb aigua sota de la taula, o be en un lloc ventilat. És bo treure-les de la càmera i que estiguin 24h abans en un lloc humit, amb poca llum i ventilats. Millor no afegir aspirines ni similars. Pujarà ràpid i baixarà encara més ràpid.

Eines per fer més fàcil la manipulació de les roses:
Estisores, que en pots trobar a qualsevol papereria, però t'aconsellem que les compris resistents, doncs es trenquen fàcilment o millor pots fer servir un pela espines o bé els hi demanes als pares la de la cuina o la de Jardiner. Tanmateix la millor opció i més ràpida, per treure les espines de la part de baix per a que el client no es punxi les mans, és el pela espines.

Per no fer-te mal a les mans, és aconsellable uns guants de jardiner que podràs trobar igualment a un tot a 0,60€ o bé nosaltres te'n podem proporcionar. N'hi ha de roba o de plàstic reforçats.
   

 

Altres productes per a regal i venda

Si vols fer un record per a la teva promoció de l'institut, escola, esplai, universitat, jubilació, tria un producte innovador i més durader: Taça Mug, portallapis i molts altres objectes de porcellana o vidre.   Per a més informació:   www.bcngraphics.com               info@bcngraphics.com            o al    

NOVA WEB VENTA ONLINE a www.jordidesantjordi.com

 

34 c 

© Roses per Sant Jordi - 2015
Tots els drets reservats